AnaSayfa / Genel / Kahve falında baska birini hamile olarak görmek

Kahve falında baska birini hamile olarak görmek

Kahve falında baska birini hamile olarak görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, maddi olarak zarar edileceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine yorulur.

Kahve falında baska birini hamile olarak gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunacaksa yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında baska birini hamile olarak görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında baskalarini hamile görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baskasini hamile ve dogum görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bas gitar görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında baskasinin karisini görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalettir.

Kahve falında tıka basa yemek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su basan evi temizlemek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, o işten ekmek yiyeceğine işarettir.

Kahve falında baskasiyla yatmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir