AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz basörtüsü takmak

Kahve falında beyaz basörtüsü takmak

Kahve falında beyaz basörtüsü takmak kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, riske atılacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz basörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Kahve falında beyaz basörtüsü takmak başarısızlığı karşısında yıkılacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında baska birinin evini görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baskasiyla yatmak zarar edeceği bir döneme gireceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında baskasini hamile ve dogum görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine delalet eder.

Kahve falında baskasina para vermek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baskalarini hamile görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baska bir evde oturmak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet eder.

Kahve falında basini kasimak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir