AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskasina ayakkabi vermek

Kahve falında baskasina ayakkabi vermek

Kahve falında baskasina ayakkabi vermek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baskasina ayakkabi vermek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız soğumayı ciddiye almanız daha iyi fikirler bulmanızın yolunu açabilir.

Kahve falında baskasina ayakkabi vermek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalettir.

Kahve falında baska birini görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına işarettir.

Kahve falında baska birini öpmek insanlarla uyumunun artacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında baskalarinin kavga görmek dünyasının iyileşmesine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini baska kadınla görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, onlarla arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında basörtü örtmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına yorulur.

Kahve falında baskasina altin vermek yönetici olacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına delalet eder.

Kahve falında bas gitar çalmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir