AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskasina makyaj yapmak

Kahve falında baskasina makyaj yapmak

Kahve falında baskasina makyaj yapmak çok ünlü bir kişi olacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, insanların alım gücünün azalacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baskasina makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Kahve falında baskasina makyaj yapmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine makyaj yapmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine makyaj yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin makyajı yapmak bol rızık elde edeceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye makyaj yapmak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine yorulur.

Kahve falında göze makyaj yapmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında erkeğe makyaj yapmak bekarlar için güzel bir evliliğe, malına gelecek zarara delalet etmektedir.

Kahve falında kendine göz makyajı yapmak ömrü boyunca mutlu olacağına, hastaysa şifa bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir