AnaSayfa / Genel / Kahve falında baska birini öpmek

Kahve falında baska birini öpmek

Kahve falında baska birini öpmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, bunun farkına varacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulur.

Kahve falında baska birini öpmek gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize küçük bir hediye almanız onu bir nebze yumuşatabilir.

Kahve falında baska bir erkek öpmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine delalettir.

Kahve falında baska birini öpmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su basan evi temizlemek çok önemli başarılar elde edileceğine, sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bas gitar çalmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baskasina yüzük vermek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baskasiyla yatmak sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bas gitar görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında baskasina hediye almak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir