AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasıyla tartışmak

Kahve falında başkasıyla tartışmak

Kahve falında başkasıyla tartışmak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, çocuklar gibi şen olacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yoğun duygular yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasıyla tartışmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda önünüzde açılan yolda yürümeniz gerekebilir.

Kahve falında sevgili tartışmak sorunların yakında son bulacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasıyla tartışmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kızla tartışmak küskünlüklerin oluşacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birisiyle tartışmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına alamet eder.

Kahve falında müdürüyle tartışmak gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen biriyle tartışmak ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sözlü tartışmak kırgınlıkların geçeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktorla tartışmak bir ortaklık kurulacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir