AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlü tartışmak

Kahve falında sözlü tartışmak

Kahve falında sözlü tartışmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sözlü tartışmak gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda veya ticari başlıklı konularda doğru yoldasınız.

Kahve falında sözlü tartışmak dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sözlü notu görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sorunları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında okulda sözlü olmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına yorulur.

Kahve falında sözlü kavga görmek kazancının artacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında sözlü olduğunu görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sözlü tacize uğramak başarı için yılmadan çalışılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sözlüsünü görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle sözlü kavga etmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir