AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürüyle tartışmak

Kahve falında müdürüyle tartışmak

Kahve falında müdürüyle tartışmak yokluk nedir bilmeyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yeni bir eve taşınacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdürüyle tartışmak gördüyseniz:

  • Aşk konularında hareketlilik daha da artacak.

Kahve falında genel müdürle tartışmak çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında müdürle tartışmak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet eder.

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında müdürüyle tartışmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastane müdürü görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine yorulur.

Kahve falında müdürün karısını görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında müdürü öpmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genel müdüre sarılmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir