AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızla tartışmak

Kahve falında kızla tartışmak

Kahve falında kızla tartışmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızla tartışmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet eddilebilirsiniz.

Kahve falında kızıyla tartışmak birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla tartışmak hep onlara layık olmaya çalışacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızla tartışmak mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızla tartışmak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine delalettir.

Kahve falında doktorla tartışmak böylece hayatından memnun olacağına, evini ve ailesini unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında imamla tartışmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine alamet eder.

Kahve falında hanımla tartışmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birisiyle tartışmak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir