AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili tartışmak

Kahve falında sevgili tartışmak

Kahve falında sevgili tartışmak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, beğenilen işlere imza atacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgili tartışmak gördüyseniz:

  • Fazla sorun çıkartsanız da eninde sonunda onlara uymak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında eski sevgiliyle tartışmak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, ortalığın karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle tartışmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin annesiyle tartışmak kapanan bütün kapıların açılacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda tartışmak hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle tartışmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına işarettir.

Kahve falında sevgili tartışmak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi tartışmak üzüntülü bir haber alınacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili tartışmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir