AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorla tartışmak

Kahve falında doktorla tartışmak

Kahve falında doktorla tartışmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, işlerinin düzene gireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında doktorla tartışmak gördüyseniz:

  • Sosyal konular sizi her zamankinden fazla düşündürebilir.

Kahve falında doktorla tartışmak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadınla tartışmak yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle tartışmak bolluk ve bereket içinde olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlısıyla tartışmak gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Kahve falında kardeşiyle tartışmak kavgaların biteceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında dostunla tartışmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babayla tartışmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bi arkadaşla tartışmak bir işe soyunacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir