AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen biriyle tartışmak

Kahve falında ölen biriyle tartışmak

Kahve falında ölen biriyle tartışmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölen biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Kahve falında arkadaşla tartışmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yeterli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanla tartışmak lüksüne de lüks katacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında enişteyle tartışmak ayıplanacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği biriyle tartışmak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine yorulur.

Kahve falında erkekle tartışmak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında aile içinde tartışmak pişmanlığa, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle tartışmak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bayanla tartışmak maddi gücünü kaybedeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir