AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının zeytin yediğini görmek

Kahve falında başkasının zeytin yediğini görmek

Kahve falında başkasının zeytin yediğini görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının zeytin yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların bir kenara itilmesi problemleri büyütebilir.

Kahve falında birinin zeytin yediğini görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, endişeli durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin yedirmek karlı işler alacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe zeytin yedirmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının zeytin yediğini görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin yediğini görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine yorulur.

Kahve falında zeytin yedirmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun zeytin yediğini görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin yediğini görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir