AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah zeytin yediğini görmek

Kahve falında siyah zeytin yediğini görmek

Kahve falında siyah zeytin yediğini görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, düşmanına galip geleceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, sıkıntılarını aşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah zeytin yediğini gördüyseniz:

  • Evinizde konforunuzu arttıracak veya daha fazla kişinin yaşamasına olanak sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında siyah zeytin yedirmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin yediğini görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe zeytin yedirmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun zeytin yediğini görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin yedirmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının zeytin yediğini görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına işarettir.

Kahve falında birinin zeytin yediğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının zeytin yediğini görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir