AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin yedirmek

Kahve falında zeytin yedirmek

Kahve falında zeytin yedirmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, gıybet edeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında zeytin yedirmek gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişilerden sakınmak için özel yaşamınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında zeytin yedirmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe zeytin yedirmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin yediğini görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında siyah zeytin yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin zeytin yediğini görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının zeytin yediğini görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının zeytin yediğini görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun zeytin yediğini görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir