AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe zeytin yedirmek

Kahve falında bebeğe zeytin yedirmek

Kahve falında bebeğe zeytin yedirmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, bir ortaklık kurulacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe zeytin yedirmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Kahve falında bebeğe zeytin yedirmek idealist davranacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil zeytin yediğini görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah zeytin yediğini görmek moralinin yerine geleceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına yorulur.

Kahve falında birinin zeytin yediğini görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin yediğini görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin yedirmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah zeytin yedirmek geçim derdine düşeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin yedirmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir