AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun zeytin yediğini görmek

Kahve falında çocuğunun zeytin yediğini görmek

Kahve falında çocuğunun zeytin yediğini görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, makamının sürekli yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun zeytin yediğini gördüyseniz:

  • Etki altında kalmaya açıksınız.

Kahve falında çocuğunun zeytin yediğini görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine delalettir.

Kahve falında zeytin yedirmek işlerin de hafifleyeceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe zeytin yedirmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının zeytin yediğini görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil zeytin yediğini görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında zeytin yediğini görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının zeytin yediğini görmek ağız tadının yerine geleceğine, hak yolundan ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil zeytin yedirmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir