AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin zeytin yediğini görmek

Kahve falında birinin zeytin yediğini görmek

Kahve falında birinin zeytin yediğini görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin zeytin yediğini gördüyseniz:

  • Saplantılı ya da sabit fikirli kişilerle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında siyah zeytin yediğini görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin yedirmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun zeytin yediğini görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında birinin zeytin yediğini görmek çözüm yolları bulamayacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının zeytin yediğini görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulur.

Kahve falında zeytin yediğini görmek destek göreceğine, kinin ve nefretin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil zeytin yediğini görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına alamet eder.

Kahve falında siyah zeytin yedirmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir