AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin yediğini görmek

Kahve falında zeytin yediğini görmek

Kahve falında zeytin yediğini görmek keder yaşayacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin yediğini gördüyseniz:

  • Romantik bir randevu ya da görüşme hayata iyimser bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında birinin zeytin yediğini görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının zeytin yediğini görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun zeytin yediğini görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında siyah zeytin yediğini görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında zeytin yediğini görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil zeytin yedirmek sıhhat ve huzur bulacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına alamet eder.

Kahve falında siyah zeytin yedirmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında zeytin yedirmek moralsiz ve düşünceli olacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir