AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zeytin yedirmek

Kahve falında yeşil zeytin yedirmek

Kahve falında yeşil zeytin yedirmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil zeytin yedirmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sizi oyalayan bazı ufak tefek şeyler çıkabilir.

Kahve falında yeşil zeytin yedirmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil zeytin yediğini görmek patron koltuğuna yükseleceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin yediğini görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe zeytin yedirmek kendisine uğur getireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında zeytin yedirmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun zeytin yediğini görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, çok güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah zeytin yedirmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında zeytin yediğini görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir