AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının zeytin yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının zeytin yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının zeytin yediğini görmek moralin bozulacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işte ustalaşılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının zeytin yediğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi daha fazla ciddiye almalısınız.

Kahve falında arkadaşının zeytin yediğini görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytin yedirmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında birinin zeytin yediğini görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil zeytin yediğini görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah zeytin yediğini görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının zeytin yediğini görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine işaret eder.

Kahve falında siyah zeytin yedirmek az da olsa kazanç elde edeceğine, yanlış seçimler yapacağına işarettir.

Kahve falında bebeğe zeytin yedirmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir