AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun yüzüne tükürmek

Kahve falında oğlunun yüzüne tükürmek

Kahve falında oğlunun yüzüne tükürmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Gönüllü gruplarla çalışabilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında oğlunun yüzüne tükürmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne tükürmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin yüzüne tükürmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne tükürmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne tükürmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün yüzüne tükürmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, kişinin muradına ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir