AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünde yaralar görmek

Kahve falında başkasının yüzünde yaralar görmek

Kahve falında başkasının yüzünde yaralar görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünde yaralar gördüyseniz:

  • Bazı konularda serzenişte bulunmak, onay vermemek veya tenkit etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında ölünün yüzünde yara görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına alamet eder.

Kahve falında kendi yüzünü yara görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına işarettir.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, daha güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü yaralanmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde yara görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde yaralar çıktığını görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün yara olmasını görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir