AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünü yara görmek

Kahve falında kendi yüzünü yara görmek

Kahve falında kendi yüzünü yara görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, kazançların artacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kendi yüzünü yara gördüyseniz:

  • Farklı niyetleri, ajandaları veya beklentileri olan kişiler kendilerini ya da olayları çok farklı gösterebilirler.

Kahve falında birinin yüzünde yara çıktığını görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, işlerin sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, geçim derdi yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eli yüzü yara görmek kazancının daha da artacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüzünde yara görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin yüzünde yara görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünde yara görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir