AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yüzünde yara görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünde yara görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünde yara görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzünde yara gördüyseniz:

  • Karşı cinsle yeni ilişkiler geliştirebilir ya da mevcut olanı mükemmel hale getirebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının yüzünde yara görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzümde yara görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün yaralandığını görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının yüzünde yara görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde büyük yaralar görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü yara içinde görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin yüzünde yaralar görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünde yara görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir