AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yüzünde yara görmek

Kahve falında ölünün yüzünde yara görmek

Kahve falında ölünün yüzünde yara görmek iş yaşantısında hırslanacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünde yara gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında ölünün yüzünde yara görmek saygınlık göreceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü yara olmak size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine yorulur.

Kahve falında başkasının yüzünde yaralar görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü yara görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde bıçak yarası görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzümde yara görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek doyasıya sefasını süreceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünde yara görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir