AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünde sivilce görmek

Kahve falında başkasının yüzünde sivilce görmek

Kahve falında başkasının yüzünde sivilce görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, sevdiklerini de koruyacağına, geleceğin güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Belli konularda ön fikirli olmamakta fayda var.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzümde sivilce görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasında sivilceli yüz görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, bunu da herkese ilan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzünde sivilce görmek maddi gücünün azalacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü sivilce görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün sivilce olduğunu görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin yüzünde sivilce görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir