AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü sivilce görmek

Kahve falında yüzünü sivilce görmek

Kahve falında yüzünü sivilce görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, hanesine bolluk geleceğine, elinin darlık içinde kalacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü sivilce gördüyseniz:

  • Harekete geçmelisiniz.

Kahve falında yüzünde iltihaplı sivilce görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, gereken sabrı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünü sivilceli görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde çok sivilce görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin yüzünde sivilce görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının yüzünü sivilceli görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında yüzü sivilcelenmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kadının yüzünde sivilce görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünde sivilce görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir