AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün sivilce olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün sivilce olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün sivilce olduğunu görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün sivilce olduğunu gördüyseniz:

  • Ortam değişikliğine ihtiyacınız var.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde çok sivilce görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında yüzümde sivilce görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında kadının yüzünde sivilce görmek kısmetsizlik yaşayacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya delalettir.

Kahve falında yüzünde büyük sivilce görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının yüzünü sivilceli görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin yüzünde sivilce görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir