AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında sivilceli yüz görmek

Kahve falında başkasında sivilceli yüz görmek

Kahve falında başkasında sivilceli yüz görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasında sivilceli yüz gördüyseniz:

  • Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Kahve falında yüzünü sivilceli görmek zor bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasında sivilceli yüz görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak gün sayacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yüzün sivilcelenmesini görmek yardımcı olmayacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine inanılır.

Kahve falında yüzü sivilceli görmek başarılarının çoğalacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde sivilceler görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünü sivilceli görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir