AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yeleğini giymek

Kahve falında başkasının yeleğini giymek

Kahve falında başkasının yeleğini giymek iş hayatında sorun yaşanacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yeleğini giymek gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Kahve falında polis yeleği giymek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına inanılır.

Kahve falında deri yelek giymek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına alamet eder.

Kahve falında can yeleği giymek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında uzun yelek giymek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu yelek giymek beddua ve ah alacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yelek giymek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yün yelek giymek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine işarettir.

Kahve falında mavi yelek giymek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir