AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yelek giymek

Kahve falında mavi yelek giymek

Kahve falında mavi yelek giymek sevinçli haberlere, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, hastalıklarının biteceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi yelek giymek gördüyseniz:

  • Diğerleri isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilmek için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır.

Kahve falında mavi yelek giymek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında mavi bebek yeleği görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında mavi yelek görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında çelik yelek giymek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya işaret etmektedir.

Kahve falında polis yeleği giymek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında turuncu yelek giymek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yelek giymek geçim sıkıntısının biteceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yelek giydiğini görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir