AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri yelek giymek

Kahve falında deri yelek giymek

Kahve falında deri yelek giymek huzurlu bir hayat süreceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deri yelek giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kutuplaşmak veya karşı çıkma yolunu tercih etmek doğru yöntem olmayabilir.

Kahve falında deri yelek giymek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına tabir olunur.

Kahve falında deri yelek görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi yelek giymek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yelek giymek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tüylü yelek giymek zenginliğinin, konforunun artacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kürk yelek giymek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında çelik yelek giymek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yelek giydiğini görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir