AnaSayfa / Genel / Kahve falında can yeleği giymek

Kahve falında can yeleği giymek

Kahve falında can yeleği giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında can yeleği giymek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında can yeleği giymek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında can yeleği görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yelek giymek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı yelek giymek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine işaret eder.

Kahve falında polis yeleği giymek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yün yelek giymek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet eder.

Kahve falında turuncu yelek giymek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yelek giydiğini görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir