AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yelek giymek

Kahve falında yeşil yelek giymek

Kahve falında yeşil yelek giymek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, başarıların artacağına, hastalıklarının azalacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yelek giymek gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında yeşil yelek giydiğini görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil yelek giymek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında polis yeleği giymek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kürk yelek giymek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında çelik yelek giymek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına alamet eder.

Kahve falında altın yelek giymek mesai saatlerinin de uzun olacağına, kendisi için mal mülk alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüylü yelek giymek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalettir.

Kahve falında beyaz yelek giydiğini görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, sorunların teker teker aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir