AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu yelek giymek

Kahve falında turuncu yelek giymek

Kahve falında turuncu yelek giymek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu yelek giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirme çabanız iltifatlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında turuncu yelek giymek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında turuncu yelek görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürk yelek giymek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının yeleğini giymek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye yelek giydirmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yelek giydiğini görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi yelek giymek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete işarettir.

Kahve falında deri yelek giymek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir