AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yelek giymek

Kahve falında uzun yelek giymek

Kahve falında uzun yelek giymek yeni bir alışkanlık edinileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, aradığı kişiyi bulacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun yelek giymek gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişilerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediginiz zevki alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında uzun yelek giymek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun yelek görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında yelek giymek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çelik yelek giymek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında turuncu yelek giymek çok hayırlı insan olunacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yelek giydirmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında can yeleği giymek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yelek giydiğini görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir