AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis yeleği giymek

Kahve falında polis yeleği giymek

Kahve falında polis yeleği giymek düşmanlarını alt edeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında polis yeleği giymek gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında polis yeleği giymek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında turuncu yelek giymek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında deri yelek giymek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun yelek giymek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yelek giymek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulur.

Kahve falında yün yelek giymek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tüylü yelek giymek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yelek giymek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir