AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün yelek giymek

Kahve falında yün yelek giymek

Kahve falında yün yelek giymek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, çoluk çocuğa karışacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yün yelek giymek gördüyseniz:

  • Barış elçisi gibisiniz, tüm sorunlara çıkar yol bulma çabası içindesiniz.

Kahve falında yün yelek giymek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında yün yelek örmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün yelek görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında kürk yelek giymek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, hile ile mal elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yeleğini giymek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye yelek giydirmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil yelek giydiğini görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine tabir olunur.

Kahve falında altın yelek giymek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir