AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yanık yüzünü görmek

Kahve falında başkasının yanık yüzünü görmek

Kahve falında başkasının yanık yüzünü görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yanık yüzünü gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kararlar almamalısınız.

Kahve falında kendi yüzünü yanık görmek gözyaşının dineceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yanık yüzünü görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret eder.

Kahve falında yanık yüzlü birini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü yanık görmek çok mutlu olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün yanık olduğunu görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, herşeyin fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yanık yüz görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü yanık adam görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yüz yanığı görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir