AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz yanığı görmek

Kahve falında yüz yanığı görmek

Kahve falında yüz yanığı görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, fal sahibinin içine kapanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, haksızlığa uğrayacağına, kafasını toparlayacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalettir.

Kahve falında yüz yanığı gördüyseniz:

  • Diğerlerini işlerinize dahil etmeniz kendilerinden bekleneni anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında yüzü yanık görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüzü yanık kadın görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü yanık görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünü yanık görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde yanık görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yanık yüzünü görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, rızkının sonsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzünü yanık görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanık yüzlü insanlar görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir