AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık yüzlü birini görmek

Kahve falında yanık yüzlü birini görmek

Kahve falında yanık yüzlü birini görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, huzurunun bozulacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, bütçesinin küçüleceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet eder.

Kahve falında yanık yüzlü birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir veya kendinizi kaybolmuş gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında yüzünde yanık görmek tatsız haberlerin alınacağına, maaşının artacağına inanılır.

Kahve falında ölünün yüzünü yanık görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünün yanık olduğunu görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında yanık yüzlü birini görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret eder.

Kahve falında kendi yüzünü yanık görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, günah işlemeyi terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü yanık görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yanık yüzünü görmek büyük kazançlar elde edileceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir