AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün yanık olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün yanık olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün yanık olduğunu görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün yanık olduğunu gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme söz konusu olabilir.

Kahve falında yüzünü yanık görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yanık insan yüzü görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ölünün yüzünü yanık görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, işlerinin tutacağına delalettir.

Kahve falında yüzü yanık kadın görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yanık yüzünü görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yanık yüz görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüz yanığı görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir