AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünü yanık görmek

Kahve falında kendi yüzünü yanık görmek

Kahve falında kendi yüzünü yanık görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi yüzünü yanık gördüyseniz:

  • İlk bakışta, kendi bildiğiniz yoldan ilerlemenizde fayda var gibi duruyor.

Kahve falında yüzü yanık adam görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında yanık yüzlü insanlar görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzünü yanık görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü yanık görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün yanık olduğunu görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında yüzünün yanık olduğunu görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü yanık kadın görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir