AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü yanık adam görmek

Kahve falında yüzü yanık adam görmek

Kahve falında yüzü yanık adam görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, gelirinin azalacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü yanık adam gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş yapmaya kalkabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında yüzü yanık adam görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık adam görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yüzünü yanık görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü yanık görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının yüzünü yanık görmek hayallerin yarıda kalacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü yanık kadın görmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine inanılır.

Kahve falında birinin yüzünün yanık olduğunu görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yanık yüz görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir