AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü yanık görmek

Kahve falında yüzü yanık görmek

Kahve falında yüzü yanık görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü yanık gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son derece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde yanık görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında yanık yüzlü insanlar görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında yüz yanığı görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü yanık adam görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına işaret eder.

Kahve falında yanık insan yüzü görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün yanık olduğunu görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında yanık yüzlü birini görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine inanılır.

Kahve falında yanık yüz görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir