AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık yüz görmek

Kahve falında yanık yüz görmek

Kahve falında yanık yüz görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, zararını tamamen kapatacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık yüz gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ya da önemli ilişkilerinizi iletişim kanalları yoluyla geliştirebilirsiniz.

Kahve falında yanık yüzlü birini görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında kendi yüzünü yanık görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanık yüz görmek eşe dosta yardım edileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında yanık insan yüzü görmek kazancın günden güne artacağına, olmayacak hayallere kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek yeni yollara girileceğine, ele geçen paranın daha da artacağına delalettir.

Kahve falında yüz yanığı görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü yanık kadın görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yüzünün yanık olduğunu görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir