AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının üstüne çiş yapmak

Kahve falında başkasının üstüne çiş yapmak

Kahve falında başkasının üstüne çiş yapmak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, idealist kimse olacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının üstüne çiş yapmak gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler açığa çıkabilir.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında üstüne çiş yapmak hayatından çıkaracağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kendi üstüne çiş yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının üstüne çiş yapmak kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına inanılır.

Kahve falında üstüne çiş yapıldığını görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında toprağa çiş yapmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında arabaya çiş yapmak bereketin ve verimin olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında lavaboya çiş yapmak sıkıntılı bir döneme gireceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir