AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne çiş yapmak

Kahve falında üstüne çiş yapmak

Kahve falında üstüne çiş yapmak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında üstüne çiş yapmak gördüyseniz:

  • Talep etmekten çok rica edebilirseniz, daha olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, canın derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi üstüne çiş yapmak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının üstüne çiş yapmak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında üstüne çiş yapmak halsizleşeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne çiş yapıldığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında helada çiş yapmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, yaraların merheminin bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkonda çiş yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuğa çiş yapmak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir