AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne çiş yapıldığını görmek

Kahve falında üstüne çiş yapıldığını görmek

Kahve falında üstüne çiş yapıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında üstüne çiş yapıldığını gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerle vakit geçirmeniz bazı görev veya sorumluluklarınızdan kurtulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında üstüne çiş yapıldığını görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet eder.

Kahve falında eve çiş yapıldığını görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine çiş yapıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, günahların da affolacağına yorulur.

Kahve falında çiş yapıldığını görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne çiş yapmak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının üstüne çiş yapmak insanların güvenini kazanacağına, amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi üstüne çiş yapmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir